Walk4Light Schipluiden

Elvera van Leeuwen

Nog te gaan

van totaal € 5.000 (0%)

Nacht van de Nachtwandeling

Je weet pas hoe belangrijk licht is, als je het niet meer kunt zien. Daarom komen WIJ in actie en sluiten ons aan bij Walk4Light!

Wij zijn Annemieke en Elvera en zetten ons elke dag in om andere mensen te helpen. Elvera vanuit haar eigen bedrijf Mikxs om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor mensen met een visuele en/of auditieve beperking. En Annemiek in haar rol als teamleider Oekraïne bij Vluchtelingenwerk Nederland. Met het organiseren van een Walk4Light kunnen we eens op een andere manier ons steentje bijdragen.

Op 29 oktober dooft Nederland zijn lichten tijdens de ‘Nacht van de Nacht’. Wij willen dat moment aangrijpen om stil te staan bij mensen voor wie de naderende duisternis altijd op de loer ligt. Op dit moment is er nog geen behandeling mogelijk voor deze erfelijke oogziekten. In Amsterdam UMC werken toponderzoekers, onder leiding van Professor Camiel Boon, aan innovatieve gentherapie om blindheid door deze erfelijke oogziekten te voorkomen.

Jij kunt het lichtpuntje zijn door met ons mee te wandelen en zo een bijdrage te leveren aan dit baanbrekende onderzoek.

Ervaar het in Schipluiden
Bij het vallen van de avond gaan we ervaren hoe het is als alles om je heen steeds donkerder wordt en je moet vertrouwen op al je zintuigen. Tijdens de wandeling willen we even stil staan bij wat dat betekent. Het start- en eindpunt is achter het Gemeente huis aan de Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden Je kunt kiezen uit een wandeling van 5 of 12 kilometer. Kinderen zijn ook van harte uitgenodigd om mee te lopen. Misschien kun je je wel laten sponsoren door opa en oma, ooms en tantes of de buren. Zij dragen dan allemaal mee aan jouw donatie.

Wandel je mee?
Daarvoor zijn twee stappen nodig:
1. Meld je aan op https://mikxs.nl/walk4light/ 
2. Doe een donatie van minimaal € 5,00 op deze officiële doneersite van de AMC Foundation.

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding per e-mail. Je betalingscode van jouw donatie aan de AMC Foundation is tevens je startbewijs.

Ook als je niet mee kunt lopen ben je welkom om te doneren. Nodig je vrienden en familie dus gerust ook uit om ook bij te dragen.

Walk4Light 'Nacht van de nacht wandeling' wordt in zijn geheel gesponsord. Het volledige gedoneerde bedrag komt daarmee ten goede aan baanbrekend onderzoek naar de behandeling van erfelijke oogaandoeningen.